snubs eventyr

Wednesday, August 16, 2006

kapitel 1 eventyret begynder

Snub´s eventyr i Blue Zone
Kapitel 1 eventyres begyndelse.
Vi skriver år 2300. En lille dreng ved navn Snub bor i en lille landsby (som ligger i den sydligste af Japan) med sin mor Xnub, sin søster Snubbie og sin far Znub.
En dag fik Snub og Snubbie besked fra deres mor om at gå ned i byen og købe kartofler til hendes berømte snub suppe (familiens livret). Da de nåede ned i byen og havde købt kartofler
Da de gik blev kartoflerne for tunge for Snubbie og hun tabte balancen og faldt ud på vejen.
Uheldigvis blev der afholdt et monster truck væddeløb lige der hvor Snubbie lå.
De kunne ikke nå at bremse og så skete det…Snubbie er død.
For tvivlet over sin søsters død gik Snub op på loftet og græd. Han ville prøve at tænke på noget andet da han så en kiste han ikke havde set før.
Han åbnede kisten og fandt : en gammel japansk rulle som kunne lære en den legendariske og for længst ud døde kamp sport KICKS den gik i sin hel hed ud på at kun sparke men der stod også hvordan man lærte super sjældne og super stærke mega spark, der var også et kort over en underlig ø med kæmpe søer. Øverst på kortet stod der ”kort over Blue Zone”.
Først tænke Snub som en gal men bagefter kom han i tanke om at da han var lille og på besøg hos sine bedste forældre havde hans bedstefar Cnub fortalt ham om Blue Zone.
De skulle på nogen steder være et paradis og andre steder et helvede.
Deres konge Shajita den 7 herskede der med godt hjerte. Mange onde kræfter har prøvet at overtage Blue Zone men kun halvdelen af øen er under deres kontrol.
Kongen skulle efter rygter og myter være i besiddelse af en magisk kugle som opfylder ønsker også at vække døde til live.
Med kamp sporten KICKS og kortet over Blue Zone ville Snub finde kongen og be ham om at vægge hans søster til live igen.
Næste morgen to han af sted med en masse mad og vand og en stor ryk taske.
Fastbesluttet på at finde kongen redde hans søster og gøre alt som det var før.
Snub gik i lang tid ned til havnen hvor hans sejlbåd log.
Ham og hans bedstefar havde lavet båden for mange år siden og Snub fisker ofte i den.
Båden hed ”Våd Snub” og kunne sejle langt og hurtigt. Det var kun en lille træ båd men den kunne sagtens få Snub til ”Blue Zone” hvis vejret blev ved med at være godt.
Nede på havnen begyndte Snub så småt at læse hvordan man lavede KICKS.
Han brugte 3 timer på havnen for at få det grundlæggende og efter den 4 time kunne han smadre et lygte pæl med et standard spark. Snub var lige ved at tabe øjnende da lygte pælen bare blev bøjet midt over uden at han skulle anstrenge sig. det eneste han skulle gøre var bare at læse hvordan det nemmeste spark skulle udføres.
Parat på hvad som helst hoppede Snub ned i sin båd og satte sejl.
Af sted gik det under den skyfrie og blå himmel det gik langsomt men ikke skyggen af fare nogen steder. Efter en times tid havde klokken sneget sig op på 10:00 og Snub følte trang til lidt morgen mad. Han pakkede en et toastbrød frem og begyndte at spise af det.
Da halvdelen af brødet var spist kiggede Snub bagud. Hans hjem by var ude af syne nu var han officielt på vej mod sit største eventyr nogen sinde og det er for sent at vende om nu.
Da han kiggede på i sin hånd var brødet væk og en måge med munden fuld af brød som var ved at flække af grin fløj hen på en bøje og satte sig.
Nu sad Snub uden morgen mad og følte sig lidt dum.
Der gik nogen timer ingen ved hvor mange men pludselig mærkede Snub et bump. Han kiggede ud over bådens kant og så at han var landet på en ø. Han så på sit kort over blue zone og fandt ud af at han IKKE var på Blue Zone endnu men på en anden ø en meget tæt på.
Han gik i land i håb om at kunne forbedre sig i KICKS og finde frisk proviant.
Han gik ned i byen efter at have gået et stykke tid og fundet en butik købte han en masse mad for nogle penge han har haft med hjemme fra.
Han var også et smut forbi en butik og der købte han en rød tropehjelm. På hjelmen havde han fået skrevet THE SNUB med store ild bogstaver.
Han satte sig ved et træ og spiste nogle frugter.
Efter at have spist tog vor helt sig en lur og trak hans hjelm ned over hovedet.
Efter en time vågnede han og pakkede sammen og rettede lidt på hjelmen.
Han ville afprøve hans nye super spark: SPEED CRUSH KICK på træet han havde sovet ved.
Han tog tilløb løb mod træet, løb i zigzag hen mod det hoppede op i luften og fløj med høj fart mod træet. Da han var næsten lige ved at støde ind i træet trak han sit ben tilbage og råbte alt hvad han kunne : SPEED CRUSH KICK og hamrede sit ben ind i træet.
Han landede på bagdelen lige for an træet som ikke har taget den mindste skade end en rystelse. Skuffende gloede han på træet mens han tænke på hvad han gjorde galt han rejste sig op men så snart han stod på benende kunne han høre en stemme der sagde ”av, oh MIN RYYYK, uaaaah” og ”av for fanden” stemmen kom nærmere og nærmere da den var meget høj lød det som om den kom oppe fra træet men da Snub kiggede op kom en underlig skiggelse buldrende ned af træet og ned i hovedet på Snub.
Liggende oven på Snub rejste den underlige fyr som lige var dumpet ned fra træet og stod oven på Snub´s hoved. Hvem gjorde ? nå skidt pyt jeg fik en blød landing på puden her sagde den underlige fyr.
Snub rejste sig op så fyren faldt på røven Snub kiggede på den mærkelige fyr.
Han var en høj fyr med ski briller på, han bar en taske om skulderen tasken indeholdt skyde skiver, laser patroner (patroner til en laser pistol) og en pose vingummi bamser.
I lommen havde han en laser pistol 2000 ( et kraftfuldt og dyrt våben ) og på hans ryk havde han et laser gevær ( endnu mere kraft fuldt end en laser pistol 2000 men med meget dyrere patroner ). Snub hjalp ham på benende. Tak mester, mit navn er Razor sagde Razor.
Davs og farvel igen sagde Snub. Snub gik ned mod havnen men Razor gik efter ham.
Nååå men hvor skal du så hen? sagde Razor blue zone svarede Snub.
HVAD BLUE ZONE ER DU TRÆT AF LIVET DIN IDIOT DER ER DØDSENSFARLIGT JEG VILLE IKKE TAGE DER HEN OM SÅ JEG FIK EN HEL MILION FOR DET skreg Razor. Snub satte Razor ind i situationen og fortalte ham at lige netop DERFOR skal han der hen så han kan få sin søster igen. et vært ønske? Spurte Razor. Netop et vært et svaret Snub.
Da de nåede ned til havnen satte Snub sig ned i sin båd og så at Razor også hoppede ned i en rød lille jolle med en 20 hestes påhængs motor på. Hvor skal du hen? Spurte Snub.
Med dig selvfølgelig svarede Razor. Nej du kan tro det bliver løgn svarede Snub jeg vil sgu da ikke ha dig med. Men det får du Snub svarede Razor is koldt .
Hvad har du at gøre i blue zone? spurte Snub for det første skal jeg ha ønsket mig penge af den der kugle ting så jeg kan bygge nye stærke våben for det andet skal jeg redde din røv for alt hvad vi kommer i mod svaret Razor.
HAR DU LAVET ALLE DE VÅBEN SELV? Spurte Snub.
Jada det er min hobby mekanik og teknologi jeg går ikke med noget elektronisk som jeg ikke selv har bygget svarede Razor. Så motoren, pistolen og geværet har du selv…
Jepp svaret Razor og også de her briller som gør mig i stand til at scanne ting og se i mørke.
Okay men hvad KAN du egnelig? Spurte Snub. Razor trak sin laser pistol frem lagde en lille patron i den og sagde jeg er en mester skytte han lukkede øjnende og skød op i luften og ramte en måge der blev helt grillet og landede lige i vandet.
Okay du er med på holdet nu sagde Snub. De sejlede ud efter et stykke tid uden en lys begyndte Razor nåå men har du andre med dig der kan hjælpe? Næh kun dig svarede Snub.
Desuden har jeg det her kort over blue zone. Fint nok sagde Razor men hvad kan du selv?
Sparke sagde Snub. Hahahaha det kan en vær sgu da finde ud af sagde Razor.
Kan alle også sparke en lyktepæl midt over? Spurte Snub.
Razor gloede på Snub med store øjne. En lygtepæl? Midt over? Jepp svaret Snub.
Så kan vi da godt klare os i starten sagde Razor.
Efter en masse times sejlads så de en ø forude. De var nu lige ude for kysten til
BLUE ZONE.
Vil de lykkedes de to at finde kongen og kuglen? Vil de kunne klare alle farende? Eller vil de dø og se Snubbie i himlen? vil de få endnu en makker med på holdet? se med i næste måneds kapitel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home