snubs eventyr

Wednesday, August 16, 2006

kapitel 2 velkommen til blue zone

Karakterer ind til videre

Profil: navn: Snub. Mål: genopliv sin søster. Våben: hans fødder. Alder: 14

Profil: navn: Razor. Mål: ingen, elsker bare eventyr. Våben: laser gevær og pistol ( sikkert andre ). Alder:15
Snub´s eventyr i Blue Zone
Kapitel 2 velkommen til Blue Zone.

Snub og Razor, i vær sin båd, lige uden for Blue Zone.
De sejlede lige ind i tusind af overmodige mænds død.
Det ser sku da nemt ud sagde Razor, hvad svært skulle der være at sejle ind til øen?
Ved ikke sagde Snub og to et brød frem fra sin taske. Han kastede brødet ned i vandet og i samme øjeblik brødet ramte vandet blev det taget, revet i stykker og ædt af tre hajer, to store blæksprutter og en havfrue.
Hvad skulle havfruen gøre godt for spurte Razor. Spørg mig igen når den prøver at dræbe os Razor svarede Snub. Razor to sin madpakke frem, hev en leverpostej mad op af den rev den i 5-6 stykker og kastede en af stykkerne ud da en af hajerne strøg hen for at æde den trak Razor sit gevær og skød hajen. 1-0 sagde Razor. Snub smed et lille stykke brød ud ved siden af båden og da den anden haj dukkede op sparkede han den lige i hovedet så den fald ned i dybet.
2-0 sagde Razor så. Nu mangler vi bare en haj, to blæksprutter og en havfrue.
Razor hev en lille rød kugle frem fra sin taske og smed den i vandet. Så kom en af blæksprutternes fangarme op og tog kuglen og hev den ned og åd den.
Razor kiggede ud over båden der hvor blækspruttens arme kom op. Han kiggede i havet og pludselig sprang blæksprutten i luften og det dampede op med bobler.
SÅ KAN DU MÅSKE LÆRE DET sagde Razor der sad og grinede over sin bombe kugle som blæksprutten troede var noget at æde.
Razor trak en metal stav op af sin taske og rakte den ud over båden, da den sidste haj kom hoppede efter den fjernede Razor sin hånd og hajerne fik metal staven ind i munden så den ikke kun lukke munden. Hajen blev pisse sur og hoppede op mod Razor som trak sin pistol og skød hajen lige i dens åbne gab. Men hajen kom dog stadig flyvende så Snub hoppede lige op og sparkede hajen væk fra Razor.
Snub landede i sin båd og sagde 4-0 de køre for os i dag.
Razor smed resten af hans leverpostej stykker i havet, da blækspruttens 6 arme dukkede op og greb alle 6 stykker, tog Razor en boomerang ting frem fra sin taske. Bommerangen var af metal og havde et reb bundet fast om den ene ende.
Han satte boomerangen i sin pistol og sigtede på blækspruttens ene arm han klikkede på en knap men intet skete, så sigtede han på den næste arm og klikke på samme knap heller intet skete, da han havde gjort det på hajens 6 hænder, klikke han på aftrækkeren og boomerangen fløj mod den første arm han sigtede på, den fløj lige ved siden af og af sted mod den næste arm, den fløj forbi og videre mod den tredje, da den havde gjort det ved alle 6 arme startede den forfra igen. efter nogle gange kunne Snub se hvad han var ude på, de reb der sad på boomerangen havde bundet spruttens 6 arme sammen.
Razor nikkede til Snub og så Sprang Snub ud af båden, over med sprutten og hamrede ned i de sammen bundet arme og som en pæl fløj han og armene ned mod spruttens hoved og ramte perfekt lige i knolden.
Da han prøvede at svømme op kom havfruen ham i vejen. Havfruen sang en lille sang på 5-7 sekunder også faldt Snub sku i søvn og faldt ned i dybet…...
Da Snub vågnede var han bundet fast til en pæl som stod midt i vandet inden i en grotte.
Havfruen så ud som om hun bedte til en gud og efter et stykker tid kom der en kæmpe haj med tænder på størrelse som en fuldvoksen mand.
Hajen så Snub og svømmede langsomt over til ham.
Da den var lige foran ham åbnede hajen munden på fuldt gab og Snub hviskede for sig selv :
Nu skal jeg dø.
Da Snub kunne mærke ( og lugte ) hajens ( mega dårlige ) ånde, tøvede hajen med at æde Snub, i stedet kiggede den tilbage og så en flyvende dreng. Snub kiggede over skulderen på hajen og så fugle drengen.
Han havde lange arme hvor der sad orange og grønne fjer på, han havde et gult skarpt næb i stedet for næse og mund, på hans tær var der store skarpe negle,
Hans tøj bestod af en rød T-shirt hvor på der stod ”fly to the sky” med store lyseblå blokbogstaver og et par grønne shorts hvor der med guld bogstaver stod
”DON”.
Fugle drengen fløj rundt om hajen og rev den med kløerne på fødderne 7 forskellige steder på hajen bagefter fløj fuglen op på ryggen af hajen rev den helt vildt.
Bagefter fløj fuglen højt og dens grønne og orange vinger blev pludselig metal grå så fløj den langt siden på valen og rev den hele vejen med sine metal vinger.
Til sidst fløj den op mod munden på hajen, hajen åbnede munden og fugle drengen fløj ind i hajens mund.
Snub der stod lamme slået ( og bundet ) tænkte : vildt men nu er genser jeg ham nok snart inden i den hajs mave.
Hajen svømmede nu atter mod Snub, men pludselig 10 meter fra Snub stoppede hajen og ud af dens mund kom en høj skarp skrigen.
Hajen åbnede munden og inden i den kunne Snub se fugle drengen der bare stod og skreg der inde så højt at der gik revner på hajens tænder.
Han fløj ud og hajen erkendte sit nederlag og svømmede sin vej.
Fugle drengen kiggede med skarpe øjne på havfruen der svømmede sin vej i en hvis fart.
Fuglen landede foran snub og skar rebende over så Snub atter var en fri dreng.
Snub rakte hånden til fuglen og sagde tak. Fuglen tog Snubs hånd og sagde med en lidt skrigende stemme det var så lidt.
Hvem eller hvad kan jeg takke? Spurte Snub. DON sagde Don.
Don tog Snub med fødderne og fløj gennem vandet, da Snub åbnede øjnende var han 5 meter over havets overflade, med den udsigt kunne han ind over Blue Zone ser en jungle og på havet sad Razor og vinkede til dem.
Fugle drengen fløj ned til bådende og smed Snub i hans båd og landede i Razors båd.
Flot klaret Don sagde Razor, kender i to hinanden? sagde Snub yes sagde Razor Don her var på vej over Blue Zone da jeg vinkede ham herned så han kunne redde dig.
Don nikkede, okay sagde Snub men Don hvad vil du enlig på Blue Zone.
Okay altså hvis i skal kunne forstå det skal i ha min livs historie så her kommer den sagde Don.
Jeg blev født i en lille landsby der var på et stort bjerg. Men da jeg var 5 gik jeg en tur og så et gyldent æg jeg tog ægget og så at der var et låg på så prøvede jeg at åbne ægget . ud af ægget kom der en ånd der fløj ind i mig og gav mig fjer, næb og klør.
Med disse ting kan jeg flyve hurtigere end vinden, skrige højere end noget andet og rive og skære næsten alt i stykker. Men i min landsby er der ikke plads til ”monstre” så de smed mig ud af byen. En dag fik jeg alt at vide om Blue Zone og perlen der gør ønsker virkelige. JEG vil finde den perle og ønske at jeg må bo i min landsby igen også selvom jeg er halv fugl
FEDT NOK sagde Snub, du kan da tage med os vi leder efter perlen for at få min døde søster levende igen. Don tænkte lidt over det og til sidst sagde han okay vi slår pjalterne sammen .
Fedt nok sagde Snub og skal vi SÅ komme ind på den ø.
Alle uhyre var fjernet fra land kortet og de gik nu endelig i land.
Nu stod de på Blue Zone ustoppelige og klar på alt hvad der kunne komme.
En lille lyserød kanin hoppede ud af en af buskende stillede sig over for vor helte.
Den åbnede munden og sang ”velkommen til Blue Zone, nyd jeres ophold, på denne ø vil i sikkert dø, men nyd det så længe i er her.
Kaninen smed en ting og hoppede væk igen, Razor samlede tingen på kiggede på den og smed den af helvede til og råbte alt hvad han kunne DUK JER. Den lille ting eksploderede 2 sekunder efter at Razor kastede den eksplosionen væltede et par træer.
Okay man kan altså ikke engang stole på kaniner her sagde Snub
Med den velkomst sang stolede jeg ikke på den et sekund
Vor helte er nu officielt gået i land, de aner ikke vilke fare der venter hvis selv en sød lille kanin vil dræbe dem hvem vil så ikke?
Der var intet at gøre, de måtte ind i junglen. Razor trak sin pistol, Snub strakte benende og Don gjorde sine vinger til metal, de gik første skridt ind i junglen.
Efter at da alle 3 var gået ind kom der en kæmpe spids pæl flyvende ned fra et træ og var på vej mod Snub. Don løb ind foran pælen og brugte sin metal vinge som skjold og pælen fløj lige ind i metal vingen der ikke så ud til at få den mindste skramme. Den dødelige pæl hang nu bare i to ræb fuldstændig stille i luften da Snub og Don var gået forbi og Razor nu passerede pælen satte den i gang igen og fløj mod Razor. Don var for langt væk til at bruge sin vinge som skjold så denne gang gik han på vingerne og fløj mod pælen, han greb den med fødderne 5 cm fra Razor der bare stod og savlede. Mens Don holdte pælen med fødderne skar han den i stykker med vingerne. Hvordan kunne den bare flyve igen? spurte Snub forkert spørgsmål sagde Razor det rigtige spørgsmål er hvorfor nogen har sat en raket på den.
Ganske rigtigt hang der en kæmpe raket bagerst del af pælen som Don havde totalt skåret i stykker.
De gik videre og efter 5 min. Gå tur noget de til et skilt, på skiltet stod der ”den lyse side til højre” og ”den mørke side til venstre”.
Højre eller venstre? Spurte Don på kortet står der at vi skal til højre hvis vi skal til den lyse side ligesom skiltet siger. Efter at være gået i 20 min til den lyse side begyndte der at dukke blomster op, altid blev som en pæn lille engelsk have.
Der hoppede en lille kanin ud på vejen og Razor sprang efter den greb den og holdte den oppe i luften og sagde til den NÅÅÅ DU VIL ALTSÅ OGSÅ PRØVE AT DRÆBE OS HVA?
Den lille kanin fik store våde øjne og skreg SORTE SOLDATER ALARM DEN ONDE GREVE HAR SENDT SORTE SOLDATER.
Hele holdet stod og gloede underligt på den lille kanin så slap Razor den og den løb alt hvad den kunne lige ud af vejen. Jeg tror vi får problemer nu sagde Snub, hvad mente han med sorte soldater og ”den onde greve”? spurte Don uuuuh måååskeee er det spøøørgelseeer uhuuuu sagde Razor mens han stod og prøvede at se livløs ud.
Lad os se hvor den kanin rente hen sagde Snub og gik samme vej som kaninen.
Efter at de var gået et lille stykke vej kom de til et palads.
Det var højt og stort. Her bor kongen med ønske perlen sikkert sagde Snub lets go
Øh Snub tror du bare man kan gå ind i et palads og bede om en perle der opfylder ønsker? Spurte Don
Øh ja sagde Snub, hvis vi spørger pænt kan det være Razor og Don sukkede og gik med Snub ind. Der kom en høj tynd mand hen til dem og spurte ”har i en aftale eller vil i lave en?” vi vil gerne lave en aftale. Fint nok sagde han hvem vil i tale med? Kongen svarede Snub.
Manden var lige ved at sprænge i luften af grin ”TROR I BARE MAN KAN SNAKKE MED KONGEN?!?!” øhh ja sagde Snub okay men først skal jeg se jeres papirer sagde han.
Papirer?! Sagde Snub hvad skal du med nogle åndsvage papirer? Se hvem i er. Man lukker ikke hvem som helst ind til kongen og jeg skal vide hvem i er. Det er Don ham her er Razor og jeg er Snub kan vi så komme ind? Manden var igen ved at sprænge i luften af grin,
Skør humor viskede Razor til Don.
Hvor er kongen? Spurte Snub han sidder oppe i sin tronsal på anden øverste etage til højre tager man den dér elevator kommer i der op … det skulle jeg ikke ha sagt sagde manden,
Mange tak sagde Snub og bare gik ind og hen mod elevatoren med Razor og Don lige efter manden stillede sig i vejen for døren ind til elevatoren i kommer ikke ind sagde han.
Er det et væddemål? Sagde Snub der lige svingede sit ben op på skulderen af manden og lige hamrede ham i gulvet, sov godt du sagde Razor da han som den sidste gik ind i elevatoren.
Op af gik det lige om lidt var de på toppen og inde i tronsalen ”DIIIING ”ENDE STATION ALLE STIGER UD” sagde en lille radio i luftet. De tre trådte ind i tron salen og så en lille mand med en lidt for stor krone på tronen. Hvem der? Sagde den lille mand.
Vær hilset ”høje” konge vi vil gerne låne din perle så vi kan få nogle ønsker opfyldt sagde Razor. Gerne sagde kongen glad, det var da ikke svært viskede Snub til Don.
På nogle betingelser sagde kongen og dog viskede Don tilbage til Snub.
Hvis i vil ha perlen må i stjæle den tilbage for den onde greve, redde min datter frelse mit land og hente min avis. Okay det gør vi må vi SÅ ønske fra perlen bagefter klart nok sagde kongen. Kom så gutter vi har et land der skal reddes.
Vil vor helte redde landet og prinsessen? Vil de få perlen og deres ønsker opfyldt? Hvor ligger kongens avis? Følg med i næste måneds kapitel af Snub´s eventyr i Blue Zone

1 Comments:

Post a Comment

<< Home